26 / 11 / 22

Pretplata

Izaberite pretplatu, jer to je najbolji način da ne propustite nijedan broj vaših omiljenih izdanja i da ih odmah po izlasku dobijete na adresu. Godišnja pretplata na časopis "Satovi i nakit" podrazumeva uplatu za dva naredna broja časopisa uz izabrani način dostave, a pretplata na godišnji "Katalog satova" podrazumeva uplatu za naredni broj ovog izdanja uz izabrani način dostave.

Cena godišnje pretplate na časopis “Satovi i nakit” iznosi 700 dinara, a cena pretplate na “Katalog satova” iznosi 990 dinara.

Za pretplatu iz Srbije nudimo plaćanje po predračunu dostavljenom na email adresu, uz dve opcije isporuke:

    • preporučenom poštom po evidentiranoj uplati, a po izlasku izdanja (dostava se ne naplaćuje)
    • Post Expressom po evidentiranoj uplati, a po izlasku izdanja (cena dostave po zvaničnom cenovniku JP Pošta Srbije biće u predračunu)

Za pretplatu iz inostranstva sve potrebne informacije i uputstva dobićete emailom ili telefonom koje ćete prilikom prijavljivanja za pretplatu upisati u obrazac koji sledi.

Nakon zaključene porudžbine svu komunikaciju sa vama i sve poslove u vezi s naplatom i isporukom štampanih izdanja na koja se pretplaćujete obavlja naša partnerska kompanija Global Press (direktni kontakt: +381 11 2782 325, pretplate@globalpress.rs).

Zahvaljujemo vam se na interesovanju za naša izdanja i na vremenu koje ćete odvojiti za popunjavanje obrasca u nastavku. Navedeni podaci su nam neophodni za efikasnu realizaciju vaše porudžbine i biće upotrebljeni isključivo u tu svrhu. O svim
podacima brinemo u skladu s pravilima navedenim u Uslovima korišćenja portala www.satoviinakit.rs.

Za sva pitanja možete nam se obratiti na email: pretplata@kronomedia.rs ili tel: +381 11 401 86 05

Tip pretplate


Podaci o poručiocu


Način plaćanja i isporuke


Podaci za dostavu

Ostavite prazna polja ukoliko su podaci za dostavu isti kao i podaci o poručiocu


Dodatne informacije